Dakisolatie Breda

Dakisolatie is belangrijk om de warmte binnen te houden en de dakisolatie zorgt ervoor dat je energie kunt besparen. In het verleden werden veel huizen zonder dakisolatie gebouwd, wat ervoor zorgt dat de warmte niet goed wordt vastgehouden in een woning. Door voortschrijdend inzicht is men na vele jaren meer te weten gekomen over isolatie en hellende en platte daken. Met de kennis van nu weten we dat met name platte en hellende daken. al dan niet van bijgebouwen, ervoor zorgen dat warmte heel snel vervliegt. Zonde! Hier kan namelijk een hoop op bespaart worden. 

Is het dak van jouw woning of aanbouw niet goed geïsoleerd? Warme lucht stijgt op, dus bij een slecht geïsoleerde ruimte zal warmte vervliegen via het dak. Dakisolatie laten plaatsen is daarom de beste oplossing om snel rendement te halen uit jouw nieuwe of bestaande dak. Dakdekkersbedrijf BRNC Dakwerken kan jouw dak optimaal isoleren volgens de wettelijk geldende isolatiewaarden. 

Laat je jouw dak isoleren, dan krijg jij dus een lagere rekening voor jouw energieverbruik, want er is minder energie nodig om hetzelfde huis warm te stoken. Dit maakt dakisolatie een zeer renderende maatregel, die een positief effect heeft op jouw verwarmingsrekening. Wij hebben veel ervaring in het isoleren van daken en kunnen dit snel en vakkundig voor jou uitvoeren.

Bitumineuze dakbedekking

Dakinspectie

Dakreparatie

Dakonderhoud

Dakisolatie

Lichtkoepels

Contact

Dwarsdijk 46, 4823 EK breda

0627546128

info@brncdakwerken.nl