Daklekkage Breda

Heeft u een daklekkage in Breda ontdekt of denkt u last te hebben van een daklekkage? Dat is natuurlijk erg vervelend. Het is dan ook begrijpelijk dat u deze zo spoedig mogelijk wilt verhelpen, want dit voorkomt vervelende gevolgen als schimmel en houtrot op langere termijn. Heeft u een dakdekker nodig voor uw daklekkage in Breda? BNRC Dakwerken staat graag voor u klaar!

Uw daklekkage in Breda direct verhelpen?

Daklekkages kunnen het beste zo snel mogelijk worden verholpen. Als dit niet tijdig gebeurt dan kunnen er veel grotere problemen ontstaan. Een lekkage aan het dak kan ook voor schimmelvorming zorgen, waardoor de constructie behoorlijk beschadigd kan raken. Heeft u een daklekkage? Dan kunt u deze het beste zo snel mogelijk door een erkende dakdekker laten herstellen. Wij verhelpen daklekkages snel en professioneel en geven tot 10 jaar garantie op al ons werk.

Hoe kunt u daklekkages in Breda herkennen?

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar het zo snel mogelijk herkennen van een daklekkage in Breda kan al veel vervelende gevolgen voorkomen. Er zijn verschillende mogelijke indicaties van een daklekkage in uw woning. Helaas ontstaan daklekkages vaak bij uw zolder, de garage of een opslagplaats. Dit zijn plekken waar u misschien niet vaak komt, waardoor u een lekkage niet snel zult ontdekken. Een zeer duidelijke indicatie van een daklekkage in Breda, zijn vochtplekken op het plafond of op uw muur. Het water van buiten trekt dan naar binnen in de muren, waardoor er verkleuringen ontstaan, bijvoorbeeld gele vlekken. Verf en behang zal dan ook loslaten, door het vocht in de muren.

Wanneer u al langere tijd last heeft van een daklekkage in Breda, zult u waarschijnlijk een muffe geur ruiken in uw woning. Dit kan een teken zijn dat er schimmelvorming in uw woning is, dit kan namelijk gebeuren wanneer water langere tijd de ruimte heeft in muren en vochtige plekken in huis.

Bitumineuze dakdekking in Breda

Wij zijn gespecialiseerd in het reparen van daken en het leggen van nieuwe dakbedekking. Voor platte daken is bitumen in de meeste gevallen de ideale oplossing. Bitumineuze dakbedekking tref je dan ook veel aan op kantoorpanden, bedrijfspanden, garages, woning- en keukendaken, aanbouwen, dakkapellen en tuinhuisjes.

Dakdekkersbedrijf BRNC dakwerken is het bedrijf dat de beste kwaliteit levert en scherpe prijzen hanteert. Wij zorgen voor vakwerk én goede nazorg, zodat je altijd tevreden bent over de resultaten.

Bitumineuze dakbedekking

Dakinspectie

Dakreparatie

Dakonderhoud

Dakisolatie

Lichtkoepels

Contact

Dwarsdijk 46, 4823 EK breda

0627546128

info@brncdakwerken.nl