Dakonderhoud Breda

Platte daken moeten minimaal één keer per jaar grondig worden gecontroleerd. Als u dit zelf uitvoert dient er wel rekening te worden gehouden op welk moment dit gebeurd. Dit om de dakbedekking niet te beschadigen: in de zomer kan bitumen erg zacht worden, terwijl het in de winter (onder 15°C) juist hard wordt en makkelijk knapt en versplintert. Het voor- of najaar is dan ook de beste periode om te inspecteren en eventuele onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit te voeren. Bitumen veroudert door inwerking van zonlicht. Goede afscherming tegen zonlicht bepaalt dan ook in hoge mate de levensduur van dakbedekking. Het onderhoud van uw dak is dus erg belangrijk. Laat uw dak daarom onderhouden door BRNC dakwerken!

Waarom dakonderhoud in Breda laten uitvoeren?

Het uitvoeren van dakonderhoud in Breda is een klusje waar veel mensen geen zin in hebben en er is verstand van zaken nodig om dit het beste te doen. Wanneer u dit niet zelf kan of wilt uitvoeren, kunt u BRNC Dakwerken inschakelen. Jaarlijks dakonderhoud is namelijk erg belangrijk, om op tijd schade en beginnende lekkages te ontdekken. Zo voorkomt u hoge kosten op langere termijn.

Dakonderhoud Breda: onderhoudscontract

Een goed dak verdient het om goed onderhouden te worden. Om de levensduur van uw dak te verlengen dient deze jaarlijks te worden geïnspecteerd op eventuele schade of mankementen. Een klus die u in veel gevallen niet makkelijk zelf kunt uitvoeren. Door een onderhoudscontract bij BRNC Dakwerken af te sluiten nemen wij deze zorg voor u uit handen. Wij inspecteren jaarlijks uw dak en voeren eventuele kleine herstelwerkzaamheden direct uit. U krijgt van onze inspectie keurig een rapportage, zodat u precies weet wat er moet gebeuren of waar u in de toekomst rekening mee moet houden. Zo behoudt u de kwaliteit van uw dak en is deze verzekerd van een aanzienlijke langere levensduur. Uw dak is ons vak

Dakonderhoud in Breda laten uitvoeren

Wilt u dakonderhoud in Breda laten uitvoeren en bent u op zoek naar een professionele dakdekker, die dit klusje kan klaren? Bij BRNC Dakwerken bent u aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel dakdekkersbedrijf in Breda en hebben veel expertise op het gebied van dakonderhoud in Breda. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het plegen van dakonderhoud in Breda, ook voor dakisolatie en lekkages kunt u contact met ons opnemen.

Bitumineuze dakbedekking

Dakinspectie

Dakreparatie

Dakonderhoud

Dakisolatie

Lichtkoepels

Contact

Dwarsdijk 46, 4823 EK breda

0627546128

info@brncdakwerken.nl