Lichtkoepel Breda

Lichtkoepels laten plaatsen

Er zitten een hoop voordelen aan een lichtkoepel laten plaatsen. Zo wordt de natuurlijke lichtinval vergroot en wordt het algehele woningklimaat verbeterd. Door het laten plaatsen van een lichtkoepel, kun je tot wel 50% meer daglicht in huis krijgen. Een dakkoepel is hier een perfect voorbeeld van. 
Niet alleen kun je hierdoor meer daglicht krijgen en de temperatuur in huis beter reguleren, je hebt ook de mogelijkheid om te genieten van je eigen sterrenhemel in de avond. Bovendien kun je kiezen voor een ventrilerende lichtkoepel. Zo geniet je in de zomer van een lekker koel huis.  

Laat je een lichtkoepel plaatsen door BRNC Dakwerken, dan kun je rekenen op de beste kwaliteit. We bieden diverse soorten aan, zodat de koepel op zowel een plat als een hellend dak geplaatst kan worden. De lichtkoepel wordt geplaatst met een dubbelwandig kunstof kap met een zeer hoge isolatiewaarde die aan alle eisen voldoet. BRNC Dakwerken zorgt ervoor dat de lichtkoepel waterdicht afgewerkt wordt. 

BRNC Dakwerken plaatst met plezier jouw lichtkoepel voor je.  We helpen je met plezier om jouw ideale dak te realiseren, met de mooiste lichtkoepels. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het laten plaatsen van een lichtkoepel in je woning.

Bitumineuze dakbedekking

Dakinspectie

Dakreparatie

Dakonderhoud

Dakisolatie

Lichtkoepels

Contact

Dwarsdijk 46, 4823 EK breda

0627546128

info@brncdakwerken.nl